Hieronder is een overzicht gemaakt van verschillende praktijksoftware pakketten met elk andere functionaliteiten, relevant voor de coaches. Ga efficiënter aan de slag met de administratie met een online klantendossier en facturatie, om u zo te kunnen focussen op uw core business.

Easy BrothersCrossuiteZorgLinkMijnDiAdJames Software
A
SSL Labs
97%
internet.nl
A
SSL Labs
34%
internet.nl
A+
SSL Labs
66%
internet.nl
A+
SSL Labs
100%
internet.nl
A+
SSL Labs
97%
internet.nl
Consult rapportage
Bestanden toevoegen
Nieuwe cliënten uitnodigen
AfspraakherinneringenEmail, SMS €Email, SMS €Email, SMS €
Online afspraken plannen
Intake formulieren
Meerdere locaties
Beveiligd communiceren
Zorgmail integratie

Facturen maken vanuit agenda
Kasboek
Praktijkkosten bijhouden
Voorraadbeheer
Banktransacties verwerken
Betalen via iDEAL
Factuurontwerp zelf inrichten
Urenregistratie
Omzetbelasting (BTW)
Offertes
Koppeling boekhoudsoftwareEigen softwareMoneybird,
Exact Online,
e-Boekhouden.nl,
SnelStart, The Bookie
Exact Online,
Twinfield
Declareren via Vecozo

Geoptimaliseerd voor smartphone
Exporteren alle gegevens
NEN7510 + ISO27001 gecertificeerd
BeveiligingZie websiteZie websiteZie website
Back-upsElke dagElke dagElke dag
Support / klantenservice
Prijs p/m vanaf€ 9,00 (incl. BTW € 10,89)€ 39,50 (incl. BTW € 47,80)€ 20,00 (incl. BTW € 24,20)€ 17,00 (incl. BTW € 20,57)€ 45,00 (incl. BTW € 54,45)
Prijs eenmalig-€ 200,00 (incl. BTW € 242,00)---
SamenwerkingenStg. Gezondzorg, VVETVBAG, BvS, HVNA,
VVNT, NVL, LVPW,
NIBIG, FAGT, VNRT,
VVH, BCND, VSPN,
NVST, Zorg voor ZZP
Reviews
5
Google
2 Reviews

0
Facebook
5,0
Google
4,1
Trustpilot
10 reviews
5
Facebook
79 Reviews
4,9
Google
94 Reviews
4,1
Facebook
10 Reviews
4,3
Google
10 Reviews
Easy BrothersCrossuiteZorgLinkMijnDiAdJames Software

Praktijkadministratie voor de complementaire therapeut

 

Intake digitaal bijhouden

Intake van cliënten digitaal kunnen vastleggen in het cliëntdossier.

Consult rapportage

Bij elk consult een rapportage kunnen vastleggen. Tevens gebruik kunnen maken van sjablonen om sneller te kunnen rapporteren.

Samenwerkingen

Sommige leveranciers hebben samenwerkingen met beroepsverenigingen, studies en overkoepelende organisaties.

Beveiliging

De beveiliging en privacy van uw cliëntgegevens is ontzettend belangrijk. De link brengt u naar de informatiepagina over beveiliging van de software.

Geoptimaliseerd voor smartphone

De basis functionaliteiten van de software zijn goed te gebruiken op een smartphone. Zo heeft u de cliëntgegevens en de praktijkagenda overal bij de hand.

Back-ups

Om uw gegevens veilig te stellen is het noodzakelijk om beveiligde back-ups te maken. Worden er automatisch versleutelde back-ups gemaakt naar een fysiek andere locatie? Indien van toepassing ziet u met welke frequentie er back-ups worden gemaakt.

Exporteren alle gegevens

Is het mogelijk om al uw gegevens te exporteren bijvoorbeeld bij een overstap naar andere software?

Koppeling boekhoudsoftware

De software kan gekoppeld worden aan boekhoudsoftware. Op deze manier kan de boekhouder/accountant de praktijkboekhouding compleet maken.

Omzetbelasting (BTW)

Wanneer u niet vrijgesteld bent van BTW dient u elk kwartaal uw omzetbelasting aan te geven bij de Belastingdienst. Is het mogelijk de gegevens voor deze aangifte te raadplegen?

Urenregistratie

Als ondernemer moet u uw uren kunnen verantwoorden zodat u gebruik kunt maken van verschillende ondernemersregelingen. Is het mogelijk de uren van de consulten en de uren van overige afspraken op te vragen?

Factuurontwerp zelf inrichten

Is het mogelijk om zelf een factuursjabloon te maken met daarop een logo, bedrijfsinformatie, beroepsvereniging logo’s en speciale codes zoals AGB- en prestatiecodes.

Banktransacties verwerken

Is het mogelijk om betalingen en kosten te verwerken d.m.v. het importeren van banktransacties? Hierdoor kan u betalingen en praktijkkosten razendsnel toevoegen.

Praktijkkosten bijhouden

Is het mogelijk om de praktijkkosten in te voeren en hierdoor een overzicht te krijgen van alle inkomsten en uitgaven van de praktijk?

Kasboek

Cliënten willen soms contant betalen, dan is het handig om bij te houden hoeveel u in de kas zou moeten hebben. In een kasboek ziet u overzichtelijk wat er in de kas is gekomen en wanneer u er iets uit heeft gehaald.

Facturen maken vanuit agenda

Een afspraak maakt u met een cliënt en u kiest een behandeling. Factureren gaat aanzienlijk sneller als direct een factuur gemaakt kan worden met het juiste bedrag, datum, omschrijving en indien nodig prestatiecode.

Zorgmail integratie

Met Zorgmail kan u beveiligd berichten uitwisselen met andere Zorgmail gebruikers (bijvoorbeeld huisartsen). Is het mogelijk berichten te verzenden en ontvangen van een Zorgmail account.

Meerdere locaties

Wanneer u een grotere praktijk heeft met meerdere kamers of locaties is het handig dat de digitale agenda dit ook ondersteund.

Intake formulieren

Kunnen er intake formulieren gemaakt worden die cliënten vervolgens zelf kunnen invullen en waarbij de gegeven antwoorden automatisch in het cliëntdossier terecht komen?

Online afspraken plannen

Is het mogelijk om uw cliënten zelf afspraken te laten inplannen via uw website waarbij de afspraken direct in uw digitale praktijkagenda komen?

Nieuwe cliënten uitnodigen

Om snel een nieuwe cliënt toe te voegen is het handig de cliënt zijn eigen gegevens in te laten vullen. Is het mogelijk een uitnodiging voor het aanvullen van gegevens te versturen door alleen de naam en het e-mailadres van de cliënt in te vullen?

Declareren via Vecozo

Wanneer u contracten hebt met zorgverzekeraars is het mogelijk gelijk te kunnen declareren bij de verzekeraar van de cliënt.

Bestanden toevoegen

Om een compleet cliëntdossier bij te kunnen houden is het handig om ook verslagen van andere zorgverleners toe te kunnen voegen. Is het mogelijk om bestanden (Word, Excel, foto’s) te uploaden in een cliëntdossier?

Support / klantenservice

U wilt graag goed geholpen worden bij vragen over de software. Hier ziet u op welke manier er service wordt verleend. Bijvoorbeeld telefonisch, per mail of bijvoorbeeld via chat of een combinatie hiervan.

Betalen via iDEAL

De cliënt laten betalen d.m.v. iDEAL kan erg handig zijn voor een snelle afhandeling van uw facturen. Is het mogelijk om een cliënt via iDEAL te laten betalen en wordt de betaling automatisch verwerkt op de factuur?

Voorraadbeheer

Met voorraadbeheer kunt u zien hoeveel van uw producten u nog op voorraad heeft en hierop uw inkoop baseren. Met voorraadbeheer wordt uw voorraad automatisch bijgewerkt bij de verkoop van producten.

Afspraakherinneringen

Het is vervelend als cliënten hun afspraak vergeten. Om cliënten een beetje te helpen kan automatisch een afspraakherinnering verstuurd worden, bijvoorbeeld via e-mail of SMS.

Beveiligd communiceren

E-mail is niet geschikt voor het sturen van privacygevoelige informatie. Met beveiligd communiceren kan op een beveiligde manier gevoelige informatie met cliënten of andere personen worden uitgewisseld.